1. Hvad vi bruger dine billeder til
Vi bruger kun billeder til at:
- lave forhåndsvisningen af albummet;
- lade dig gennemse og tilpasse albummet;
- klargøre trykfilen;
- trykke og levere albummet;
- hjælpe dig via support, når der er behov for det.
2. Hvad vi ikke gør
- Vi sælger ikke billeder.
- Vi offentliggør ikke album.
- Vi bruger ikke billeder i annoncer uden din tilladelse.
- Albummets modtagere kan ikke se betalingsoplysninger.
- Bidragydere kan ikke se betalingsoplysninger eller leveringsadresser.
- Vi bruger ikke private familiebilleder til at træne offentlige modeller for kunstig intelligens.
3. Sådan beskytter vi dem
- Billeder opbevares i privat lager, ikke på offentlige websider.
- Før upload laver din enhed en ny kopi af billedet uden placerings- og kameradata; originalen bliver på din enhed.
- Vi sender aldrig billeder eller billedtekster til annoncepartnere.
4. Hvem kan se dit album
Afhængigt af dine indstillinger og links kan albummet ses af:
- dig;
- familiemedlemmer, du har inviteret til at bidrage;
- autoriserede medlemmer af vores team, når det er nødvendigt for produktion eller support;
- aftalepartnere inden for tryk og levering i det omfang, det er nødvendigt for at lave og levere albummet.
5. Sletning af billeder
Du kan anmode om sletning af billeder på hello@grandparentalbum.com. Hvis du starter et album uden konto og ikke gør det færdigt, sletter vi det automatisk sammen med dets billeder efter 3 dage uden aktivitet.
Hvis et album allerede er godkendt til tryk, trykt eller afsendt, er vi efter loven forpligtet til at opbevare visse ordreoplysninger, og vi kan måske ikke længere stoppe produktionen. Læs mere i privatlivspolitikken.